SPECIAL SUPPORT GROUP

Η SPECIAL SUPPORT GROUP ιδρύθηκε στην Αθήνα το 1967 τη στιγμή που στην ελληνική αγορά η έννοια της Πυρασφάλειας & Πυρόσβεσης δεν υπήρχε. Πρωτοπορώντας στην ελληνική αγορά, η εταιρεία SSG ξεκίνησε ως ατομική επιχείρηση, αναπτύχθηκε και καθιερώθηκε ως μια δυναμική εταιρεία παροχής υπηρεσιών στον τομέα της υπηρεσιών πυρασφάλειας, ολοκληρωμένης διαχείρισης εγκαταστάσεων (facility management) και πολύ-υπηρεσιών.

Θέλοντας να συνεισφέρει στην συνεχή ποιοτική αναβάθμιση των προσφερόμενων υπηρεσιών, το εξειδικευμένο προσωπικό της SSS ερευνά τακτικά την αγορά για να ενημερώνεται σχετικά με νέες τεχνολογίες που αφορούν στον μηχανολογικό εξοπλισμό, στα υλικά και στις μεθόδους για την ποιοτική εκτέλεση των υπηρεσιών.

Το όραμα της SSG είναι να εδραιώσει στην ελληνική αγορά τη σημασία της πυρασφάλειας, ασφάλειας, νέας τεχνολογίας, υποστήριξης, καθαριότητας, της υγιεινής και της ασφαλούς λειτουργίας των εγκαταστάσεων του εργασιακού περιβάλλοντος. Παράλληλα, στοχεύει να βελτιώσει την ποιότητα ζωής των πελατών της στον επαγγελματικό χώρο τους, δημιουργώντας αξιοσέβαστους, ευχάριστους και υγιεινούς εργασιακούς χώρους. Όλα τα συνεργεία εποπτεύονται τακτικά ώστε οι εργασίες να είναι σωστά συντονισμένες και αποτελεσματικές.

Ένα καθαρό και ασφαλές εργασιακό περιβάλλον συμβάλλει:

  • Στην καλή εντύπωση πιθανών πελατών και συνεργατών για τις επιχειρήσεις που επισκέπτονται.
  • Στην υγεία και ποιότητα ζωής του προσωπικού.
  • Στην αύξηση παραγωγικότητας των εργαζομένων λόγω της θετικής επιρροής στην ψυχολογία τους.

Το έμπειρο και εξειδικευμένο προσωπικό δίνει στην SSG το ανταγωνιστικό πλεονέκτημα να ανταποκριθεί άμεσα και αποτελεσματικά σε οποιαδήποτε έκτακτη ανάγκη των πελατών της..

Επικοινωνήστε μαζί μας

Καλέστε μας στο τηλέφωνο ή στείλτε μας μήνυμα
για να συμφωνήσουμε το μοντέλο συνεργασίας που ταιριάζει στις ανάγκες σας.

Στείλτε μήνυμα
ή καλέστε μας στα Τ. 210 2792259 Φ. 210 2754743